На весняних канікулах - на методичній хвилі

На весняних канікулах педагогічний колектив Майорівської гімназії не лише вирішував учительські турботи, як то опрацювання документації, самоосвітня діяльність тощо, а й вже традиційно надав увагу методичній роботі.

Так, проведений методичний хаб ментором Мелиховою Т.М. на тему "Сучасні виховні технології" засвідчив, що ефективність виховної роботи залежить від вибраних технологій, форм і методів, а пріоритетну роль у виховній діяльності варто відводити саме таким активним методам і формам, що ґрунтуються на демократичному стилі. Педагогам були представлені сучасні виховні технології, організовано пошуково-дослідницьку роботу, до якої вчителі активно долучилися, щоб удосконалити власні фахові уміння, поділитися досвідом.

Під час засідання педагогічної ради, що відбулося наступного дня, прийнято низку важливих рішень, а презентоване теоретичне питання «Про партнерство родини та гімназії у формуванні творчого розвитку обдарованої дитини в умовах становлення інформаційного суспільства»», підготовлене для висвітлення творчою групою на чолі з вчителькою біології Ревою А.Л., завдяки майстерності членів цього тимчасового об’єднання стало маленьким святом педагогіки й методики, що подарувало присутнім не лише фахове вдосконалення, а й створило позитивний настрій.

Кiлькiсть переглядiв: 6