Туристично-освітній тур Черкащиною

Незабутній туристично-освітній тур «На погостини до святого Миколая», що пройшов з 3 по 8 грудня 2023 р. на базі туркомплексу «Черкащина-365», подарували 15 гімназистам 4-9 класів їх батьки за сприяння дирекції Майорівської гімназії та її очільниці Оксани Корнійчук. Ініціатором та головним організатором поїздки став заступник з НВР закладу Юрій Біндюков, а помічниками – класний керівник 5-го класу В.Боровицька, вчитель початкових класів І. Белоусов.

Час, наповнений щільно заходами різнопланового характеру (краєзнавство, історія, музика, література, технології, мистецтво, фізкультура і навіть філософія!), промайнув непомітно. Учасники подорожі дякують також за супровід ексдиректорці З.Висоцькій та бабусі гімназиста І. Дінаковській.
Втішені, що морально підтримали і поставилися з розумінням до запитів й потреб реалізації поїздки групи голова Софіївської громади В. Римчук та начальник відділу освіти С.Розуменко.
Знаємо, що ця поїздка відбувалася, як кажуть, більше «не завдяки, а всупереч», зважаючи на стан в країні та обставини. Одначе непохитна віра в щасливе майбуття дітей України долає будь-які перешкоди. Слава ЗСУ! Слава Україні!
Кiлькiсть переглядiв: 13