Велочелендж: мандруючи стежками малої батьківщини

24 квітня учні Майорівської гімназії взяли участь у велоподорожі, приуроченій 76-ій річниці Перемоги у другій світовій війні та 30-річчю незалежності України. Маршрут пролягав місцями пам’яті визволителів та односельців,полеглих у війні. На Майорівському цвинтарі бібліотекарка Майорівської сільської бібліотеки Ковалик Н.І ознайомила із історією братської могили-обеліску рідного села. У Баратівці Водопян О.В ( бібліотекар) гостинно прихистила мандрівників від дощу та за душевною розмовою заодно продемонструвала відеофільм про визвольні дії на території України. Фінальним етапом стала подорож до Улянівки, де місцевий бібліотекар Симонян К.Р. розповіла про пам’ятник та історію визволення Улянівки.

Загальна атмосфера видалась надзвичайно захоплюючою. Тож велика подяка всім організаторам і учасникам. Такі чудові подорожі вражають та залишають позитивні емоції, без перебільшення, на все життя, підштовхують до пошуку нових маршрутів, щоб зібрати спортивну компанію знову!

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, велосипед та просто небаНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та просто неба
Кiлькiсть переглядiв: 195