Козацькому роду…

Мужність і незламність, сила й спритність стали синонімами свята до Дня козацтва в Майорівській гімназії. Очолив його організацію і проведення 16 жовтня вчитель 2-го класу Бєлоусов І. В., загартований труднощами отаман Приінгулля. Саме він запросив гостей – бувалих козаків Приінгульської паланки, які подарували закладу картинку «Лист турецькому султану». А духовний отець, козацький капелан Микита Чудинович всіх зворушив словом Божим у святковому зверненні до присутніх.
Прийшовся до душі і танок-герць з шаблями від учнів школи «Бузький спас»(керівник отаман Сєльвєстров Ю. П.) Співак-патріот Олександр Добрий, один з вихованців школи «Бузький спас», залишив на згадку по собі назабутню пісню «Без слів» у сучасному аранжуванні (фольк-реп-рок).
Шалені оплески отримав силач Майорівки Щербачов Володимир, піднявши п’ятдесятикілограмову гирю; задушевні ліричні пісні приніс з собою заступник з навчально-вихованої роботи Біндюков Ю.В. Творчі гімназисти дарували кращі пісні, поезію і прозу, танцювальний флешмоб (Ковалик О., Коваленко С., Главицький Р., Дінаковський В., Іванова А., Рижова Є., Музика Д., Ксендзик Д.)
Учні початкових класів витримали всі випробування і стали справжніми козачатами; а талановитий педагог Біндюков Ю. В. та Щербачов Володимир (Майорівський Іван Сила) – гідними козаками Приінгульскої паланки! (Вітаємо й радіємо за ВАС!)

Теплі слова подяки лунали з вуст директора гімназії Корнійчук О. В. тим, хто долучився до дійства – єднання сильних духом, єднання небайдужими й люблячими серцями.

Додайте щось у допис
Кiлькiсть переглядiв: 180