У кожній людині є сонце, тільки дайте йому світити!

Тільки вперед!!!

Більшість з нас впевнена, що добре знає тих, хто проживає по сусідству, працює з нами чи навчається в одному класі. Справді, адже ми часто бачимось, розмовляємо чи навіть значну частину часу проводимо разом! Якщо це школа, то це спільні заняття, перерви, обіди, екскурсії чи походи, свята… Але не поспішайте з висновками, друзі! Так думала і я.

Знаю Щербачових Соню та Славка багато років, бо ж проживаємо недалечко, майже сусіди, а Софії ще й українську літературу викладаю. Але про їхні заняття спортом дізналась нещодавно. Брат з сестрою є учасниками та призерами вже не одних змагань з гирьового спорту та армліфтингу. Миколаїв, Олександрія, Запоріжжя… Нові вершини, нові перемоги, нові плани. Кажуть, золоті медалі зроблені не з золота, а з поту і рідкісного сплаву, який називається силою волі. Їхні успіхи - це результат наполегливості та важкої праці самих спортсменів та їх тренера – Щербачова Володимира Олександровича. Тато – неодноразовий чемпіон України з армліфтингу та жиму лежачи . Невпинний у самовдосконаленні, він і дітей закохує у спорт, бо впевнений - фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, але жодні ліки в світі не можуть замінити фізичні вправи.

Турніри, збори, тренування – спорт забирає чимало часу та сил, але це не заважає дітям радувати батьків і вчителів гарними оцінками – Славко вже п’ятикласник, а Соня – восьмикласниця.

Ми пишаємося нашими учнями і бажаємо команді сім’ї Щербачових нових перемог та рекордів!

ОКСАНА КОРНІЙЧУК, директор гімназії

Р.S. До вашої уваги фото з домашнього архіву сім’ї.

/Files/images/1.jpg/Files/images/изображение_viber_2020-09-25_17-50-21.jpg/Files/images/изображение_viber_2020-09-25_17-50-26.jpg/Files/images/изображение_viber_2020-09-25_17-50-33.jpg/Files/images/изображение_viber_2020-09-25_17-49-17.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 395