Людської щедрості криниця

/Files/images/PA040288.JPGНаша дружна шкільна родинаЩороку в другу неділю грудня в Україні відзначається День благодійництва з метою утвердження принципів гуманізму і милосердя, сприяння розвитку благодійної діяльності.

Доброчесність і милосердя завжди були притаманними нашому народу. Отож славу України з її величною державною історією становлять ще й благодіяння її громадян.

Відрадно, що шляхетні традиції доброчинності гідно продовжують представники нинішнього покоління благодійників та меценатів.

Так історично склалося в Україні, що школа в усі часи була не просто осередком освіти і науки, а й виховання і культури. Усвідомлюючи її суспільне значення, передові представники народу намагалися матеріально підтримати, допомогти. Згадаймо хоча б Петра Могилу, П. Конашевича-Сагайдачного, К.Острозького та багатьох інших видатних мужів своєї епохи. Прикметно, що таких людей завжди пам’ятатимуть, бо вони дбають про дітей – майбутнє нації.

Відрадно, що наша школа також не обділена увагою людей з доброю душею та щирим серцем.

Особлива подяка та низький уклін за спонсорську допомогу фермерським господарствам «Тетіс» (родина Брагіних), «ЛАС» ( Літвінов А.С.), які знаходять час і можливості підтримати шкільні справи, долучитися до втілення добрих починань на благо шкільної родини.

Високо цінуємо щедрість колишнього учня нашої школи, приватного підприємця Кіжли В.Л.

Дякуємо постійному нашому спонсору фермерському господарству «Аро-1» (подружжя Герасименків), яке за тривалий час співпраці надало нашому закладу суттєву підтримку.

Щира подяка приватним підприємцям Щербині О.П. за постійне надання новорічних подарунків учням школи та Слиньку А.Г. за допомогу для проведення шкільних свят.

Дякую за сприяння і просто небайдужим людям: батькам, моїм колегам педагогам, жителям села.

Добро та щедрість, посіяні Вами, повернуться сторицею, а ваша громадянська позиція нехай слугує прикладом для всієї територіальної громади нашого села. Нехай Бог дарує Вам щастя, здоров'я, сімейне благополуччя, щедрих врожаїв на ниві Ваших благородних вчинків!

Кiлькiсть переглядiв: 373